Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

3375 πράσινοι σπόροι...


Αγαπητές φίλοι και φίλες,
νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε που με τη ψήφο σας κατατάξατε τους Οικολόγους Πράσινους σε μια υπαρκτή πολιτική δύναμη και εναποθέσατε τις ελπίδες σας στο όραμα που λέγετε πολιτική οικολογία.
Ο υπερδιπλασιασμός του ποσοστού των Οικολόγων Πράσινων στο Νομό μας (11ος σε πανελλήνια κατάταξη) καταδεικνύει ότι όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας ευαισθητοποιούνται σε θέματα πρωταρχικής σημασίας όπως είναι η προστασία του περιβάλλοντος που φυσικά είναι εντέλει η προστασία του πολίτη και οι βαθιές δημοκρατικές δομές.
Επόμενος στόχος μας και ακόμα πιο δύσκολος είναι να έρθουμε σε επαφή με όλους εσάς ή ακόμα και με ανθρώπους που δεν μας ψηφίσανε αλλά έχουν την ευαισθησία να μας ακούνε, και να συναντηθούμε σε κοινούς αγώνες.
Σε σύγχρονους αγώνες που έχουνε να κάνουνε με την συνταγματική προστασία των στοιχείων της φύσης (νερό, αέρας, δάση) αλλά και στην δημιουργία του οράματος της αρμονικής συμβίωσης μεταξύ των ανθρώπων πέρα και πάνω από επικίνδυνα πάθη και μισσαλοδοξίες.
Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε την ευκαιρία να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον και ευχόμαστε οι 3375 πράσινοι σπόροι που ρίξαμε την Κυριακή 4 του Οκτώβρη να ανθίσουν και να μας μεθύσουν με το άρωμα τους.

Πολιτική Κίνηση Οικολόγων Πράσινων Εύβοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου